Vločky - Původ - Vegan
Vločky v BIO kvalitě vynikají bohatým obsahem živin, především komplexních sacharidů a vlákniny a výborně se hodí k přípravě ovesných kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu. Ovesné vločky jsou navíc přirozeně bezlepkové, takže představují cenný zdroj živin pro všechny s intolerancemi či alergiemi na lepek.
Ovesné vločky
Vyzkoušejte kvalitní vločky, které dodají vašemu jídelníčku výborný výživové hodnoty. Ovesné vločky přináší spoustu benefitů pro zdraví. Jsou výborným zdrojem vlákniny, minerálů a bílkovin. Právem patří mezi nejvýživnější obilniny. Pomáhají se střevními a žaludečními potížemi. Posilují imunitní systém a harmonizují trávení. Hodí se pro přípravu ovesné kaše, ale i do jogurtu, granoly nebo na pečení.
Pohankové vločky
Pohankové vločky jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny a omega-3 mastné kyseliny. Mají příznivý vliv na zdraví cév a posilují srdce. Hodí se pro přípravu kaše, müsli, granoly nebo i do karbanátků a různých placiček.
Špaldové vločky
Špaldové vločky jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů, minerálů a komplexních sacharidů. Mají velmi nízký obsah tuků. Podporují správné trávení, správnou funkci imunitního systému a mají antioxidační vlastnosti. Hodí se do kaše, granoly nebo müsli.
Rýžové vločky
Rýžové vločky obsahují dlouhou řadu vitamínů a minerálů. Posilují imunitní systém, snižují překyselení organismu a jsou snadno stravitelné. Hodí se pro přípravu kaší, pomazánek nebo dezertů.